Cardinal Marine
english

Palvelumme

Olemme erikoistuneet tilausliikenteeseen Helsingin monipuolisimmalla kalustolla. Lisäksi hoidamme reittiliikenteen Kaunissaareen.

Kuljetukset

Vesibussi Leila

Kuljetamme teidät edullisesti ja turvallisesti haluamaanne kohteeseen, saareen tai mantereelle. Tilanteen mukaan matka voidaan tehdä joutuisasti nopeinta mahdollista reittiä, tai maisemareittiä merellä olosta nautiskellen. Alla joitain esimerkkejä kuljetuksistamme.

Hääkuljetukset

Tarjoamme sekä hääparille että juhlaväelle edustavan ja mieliinpainuvan kuljetuksen juhlapaikalle. Hääpari voi matkustaa juhlapaikalle omalla edustusjahdilla tai vieraiden kanssa esim. vesibussilla.

Polttarikuljetukset

Polttariohjelmaan on hyvä sisällyttää risteily, siirtymämatka veneellä tai vaikka saunominen saarisaunassamme.

Merituhkaus

Helsingissä vainajan tuhkan voi sirotella mereen esimerkiksi Harmajan majakan pohjoispuolella, Aabrahaminluodon luona. Viemme teidät vuosien kokemuksella sirottelualueelle, jossa voitte viettää hiljaisen hetken vainajan muistoksi. Matka voidaan tehdä myös vesibusseillamme, jolloin mukaan mahtuu suurempikin joukko saattajia.

Risteilyt

Cardinal II

Toteutamme risteilynne Helsingin ja lähiympäristön saaristossa taksiveneellä, vesibussilla tai edustavalla luxusjahdilla. Ryhmänne koko voi olla 2-98 henkilöä ja risteilyn pituus aivan toiveidenne mukainen. Risteilyllä on hyvä tilaisuus myös nauttia pöydän antimista, järjestämme tilauksenne mukaan tarjoilun pelkästä juomatarjoilusta aina useamman ruokalajin ateriaan. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on hyviä ehdotuksia risteilyreitiksi, kannattaa kysyä! Katso myös valmiit paketit (kuva Einari Karjalainen).

Saarikohteet

Saaristossamme on lukemattomia mahdollisuuksia. Voitte käydä saaressa esim. piknikillä, järjestää yrityksen kesäjuhlat, pitää palaveria, saunoa tai juhlia. Tarjoilu järjestetään toiveidenne mukaisesti usean ruokalajin juhla-aterian ja nuotiolla keitetyn kahvin väliltä. Osa kohteistamme on mantereella, jolloin huoltoliikenne ja vieraiden paluu voidaan tehdä maitse. Katso myös valmiit paketit.

Yksi saarikohteistamme

Saunasaari

Cardinal Marine puh: 09-6842 6842, Kaunissaaren liikenne puh: 040-554 1847 email: myynti@cardinalmarine.fi