Cardinal Marine
english

Saunat

Saunasaari

Aivan Helsingin keskustan edustalla sijaitsee yhteistyökumppanimme Saunasaari, jonne järjestämme kuljetukset ryhmän koon ja toiveiden mukaan risteilijällä, taksiveneellä tai vesibussilla. Saaressa on kolme edustavaa savusaunaa ja kuumavesialtaat. Saunasaaren pitopalvelu tarjoaa runsaat ja maittavat ateriat. Suosittelemme Saunasaarta lämpimästi kaikille korkeatasoista saunaelämystä hakeville.

Saunasaari

Saunasaari


Kotiluodon sauna

Vuokraamme Kotiluodossa sijaitsevaa saunaa. Kotiluoto on Helsingin kaupungin virkistyssaari Itä-Helsingin saaristossa Laajasalon itäpuolella.

Kotiluodon sauna on perinteinen, aito suomalainen "mökkisauna". Mukavuuksia on rajallisesti, mutta tunnelmaa sitäkin enemmän. Saunan vieressä on uimalaituri ja läheisyydessä grillikatos, joka on vapaasti käytettävissä. Saunaa suositellaan enintään 22 hengen ryhmille, lauteille mahtuu kerralla noin 10 henkilöä. Saunan oleskelutilaan/pukuhuoneeseen mahtuu istumaan koko ryhmä ja pöytien ääreen ruokailemaan noin 10 henkilöä kerrallaan.

Saunassa ei ole pyyhkeitä eikä peseytymisvälineitä, vaan ne on asiakkaan tuotava itse.

Saunavuoron pituus on 3 tuntia. Lisäksi aikaan lisätään risteilyihin käytettävä aika, yhteensä noin 2 tuntia. Kuljetus saunalle taksivene Cardinal II:lla sisältyy hintaan. Saunaristeilyn kokonaishinta kaudella 2014 on 865 € (sis. alv.). Katso tarkemmin erilliseltä sivulta. Saunan varaukset numerosta 0400 602 662.

Kotiluoto

Kotiluoto

Kotiluoto

Kotiluoto

Kotiluoto

Kotiluoto

Cardinal Marine puh: 09-6842 6842, Kaunissaaren liikenne puh: 040-554 1847 email: myynti@cardinalmarine.fi