Taskulliset leggingsit

  • 12 Aug, 2022

Taskulliset leggingsit ovat mukavat ja käytännölliset.

Taskulliset leggingsit tuovat kuntosalille ja etenkin lenkkipoluille runsaasti lisää mukavuutta, käytännöllisyyttä ja turvallisuutta sillä ne mahdollistavat avaimien ja puhelimen mukana kantamisen. Leggingsit ovat tiukat ihonmyötäiset juoksuhousut, joten myös taskut ovat tiukat ja pienet. Tiukkuuden ansiosta puhelin tai avaimet pysyvät menossa mukana. Puhelin olisi aina hyvä olla mukana lenkillä, sillä koskaan ei voi tietää mitä vastaan tulee. Samalla pystyt myös kuuntelemaan musiikkia, jolloin lenkkeily rullaa sujuvammin.

Taskulliset leggingsit ovat yleistymässä

Taskullisia leggingsejä valitessa kannattaa kiinnittää ennen kaikkea huomiota kokoon. Leggingsien taskuineen tulisi istua napakasti. Jos taskussa olevat tavarat pääsevät hölskymään, vaikuttavat ne negatiivisesti urheilusuoritukseen ja tavarat voivat myös hävitä. Osassa malleista on saatavilla vetoketjullisia taskuja. Vaikka taskut tuovat paljon käytännöllisyyttä, eivät taskulliset leggingsit ole vielä saavuttaneet kovinkaan suurta tarjontaa.

Urheilussa käytettävät legginsit eroavat tavallisista leggingseistä materiaaliltaan. Ne ovat istuvuudeltaan tiukemmat mutta antavat täydellisen liikkumavapauden ja hengittävät paremmin, ne myös siirtävät hikeä ja kosteutta iholta. Urheiluun tarkoitetuissa leggingseissä voi olla lisänä myös muita suoritusta tai palautumista parantavia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi kompressio. Näitä on saatavilla eri pituisina.

Hyvä urheilusuoritus

Hyvän urheilusuorituksen avaintekijöitä ovat erityisesti hyvät treenivaatteet. Ne tuovat mukavuutta ja sujuvoittavat treeniä. Hyvä ja onnistunut treeni taas tuo paremman mielen ja lisää motivaatiota treenaamiseen, jolloin sitä haluaa tehdä lisää. Myös musiikki tuo rutkasti mukavuutta ja rytmiä treeniin ja se onnistuu hyvin taskullisilla leggingseillä.