Houdini Naisten Activist Turtleneck - Korkeakauluksinen paita merinovillasta ja tencelistä, Red Illusion / L

Houdini Naisten Activist Turtleneck - Korkeakauluksinen paita merinovillasta ja tencelistä, Red Illusion / L
Kategoriat: Tuotemerkit, Houdini
Brand: Houdini
Color: Red Illusion
Size: L
100 EUR
Lisätietoja

Houdini Naisten  Activist Turtleneck - Korkeakauluksinen aluspaita

Activist Turtleneck merinovilla-tencel-paita on täydellinen valinta vuoden jokaiseen päivään. Paidassa on kapea istuvuus (slim fit) ja korkea kaulus, joka tekee siitä erittäin monikäyttöisen.  Pehmeä merinovillasekoitteesta valmistettu paita sopii hyvin ulkoiluun, aluskerrokseksi talviurheilulajeihin sekä siistiksi paidaksi töihin ja kaupungille. 

Hengittävä, antibakteerinen ja kosteutta tehokkaasti siirtävä luonnonkuitusekoite tekee paidasta todella monikäyttöisen. Paidan materiaali reagoi kehon lämpötilaan. Merinovillasekoite pitää sinut kuivana ja lämpimänä talvella ja raikkaan viileänä kesällä. 

Paita on valmistettu pehmeästä merinovilla- ja biohajoavasta lyocell -sekoitteesta. 

Lisätietoja:

Activist on erinomainen, kevyt aluskerrastomallisto ympärivuotiseen käyttöön. Kevyt, lämmin ja pehmeä merinovilla-tencel-materiaali hengittää aktiivisessa liikunnassa, mutta toimii yhtä hyvin myös jokapäiväisenä lämmikkeenä.  Monikäyttöinen Activist-vaate sopii niin urheiluun kuin jokapäiviseen käyttöön, sillä sen istuvuus ja ulkonäkö ovat minimalistisia. 

Merinovilla yhdistettynä biohajoavaan lyocelliin tekee paidasta miellyttävän pehmeän ihoa vasten. Lyocell tekee materiaalista kestävää, ja merinovillan ansiosta paita ei myöskään kerää hajuja itseensä. Paita  on Houdinin  Treemerino™ kangasta, joka on täysin luonnonmukaista merinovilla-tencel-sekoitetta. Mulesing-vapaa merinovilla on erittäin hienoa  20µm merinovillaa.

Tencel® on selluloosapohjainen kuitu, joka lisää hengittävyyttä, pehmeyttä ja keveyttä merinovillakankaaseen. Houdini ei koskaan sekoita luonnonmukaisia ja synteettisiä kuituja keskenään, jotta vaatteet olisivat mahdollisimman tehokkaasti kierrätettävissä.

Tämän vaatteen materiaalit ovat täysin uusiutuvia sekä kierrätettäviä että biohajoavia. Kun vaate on käyttöikänsä lopussa, voit palauttaa sen meille kierrätettäväksi tai laittaa sen paloina kompostiin.

  • Kapea istuvuus
  • Kevyt ja pehmeä
  • Hengittävä
  • Luonnollisesti hajuja torjuva
  • Merinovillan mikron 20µm 
  • Mulesing-vapaa villa
  • Luomu EU Ecolabel sertifioitu Tencel
  • Uusiutuva ja biohajoava kuitu
  • Kierrätettävä
  • Paino 200 g
Materiaalit

Kangas: Activist Treemerino™  merinovillasekoite on täydellinen luonnollisista raaka-aineista valmistettu materiaali.

Merinovilla-lyocell -sekoite on pehmeämpää kuin merinovilla. Sekoite on hengittävää ja se siirtää kosteuden