Houdini Naisten Omni-housut - Kierrätettyä polyesteriä, True Black / S

Houdini Naisten Omni-housut - Kierrätettyä polyesteriä, True Black / S
Brand: Houdini
Color: True Black
Size: S
139.9 EUR
Lisätietoja

Houdini Naisten  Omni-housut - Monipuoliset ulkoiluhousut

Kevyet, joustavat ja toiminnalliset housut jokapäiväiseen käyttöön ja ulkoiluun. Omni-housut ovat ihanteelliset kiipeilyyn, pyöräilyyn tai mihin tahansa muuhun liikuntaan, joka vaatii vaivatonta liikkumisvapautta ja kestävyyttä.

Lisätiedot

Naisten Omni-housut saattavat näyttää klassiselta chino-parilta, mutta kun laitat ne päälle, tunnet eron. Kevyt, joustava kangas antaa sinulle välittömän mukavuuden tunteen. Normaalin istuvuuden ja muotoiltujen polvien ansiosta Omni-housut eivät koskaan estä liikettäsi. Kangas on kevyt, mutta se on myös yllättävän vahva. Täydellinen kiipeilijöille, pyöräilijöille tai muille, jotka tarvitsevat sekä kevyitä että kestäviä vaatteita. Säädettävät lahkeet pitävät housusi poissa kiipeilykenkien tai polkupyöräketjun tieltä.

Thrill Twill -kangas on luotettava Houdin-klassikko, jota on testattu monien vuosien ajan. Seos sisältää 41% kierrätettyä polyesteriä, 38% uutta polyesteriä ja 21% joustavaa polyesteriä. Kangas on tarpeeksi tiheä suojaamaan sinua hieman tuulelta, mutta myös kevyt ja hengittävät. Kangas on myös täysin kierrätettävä. Valmistettu Portugalissa.

Materiaali Metropolis Stretch Twill™

Kevyt, mutta kestävä, nopeasti kuivuva joustava kangas, jolla on upea hengittävyys ja puuvillamainen mukavuus.

 • Valmistusmaa: Japani
 • 41% EcoCircle® kierrätetty polyesteri, 38% polyesteri, 21% PTT joustava polyesteri
 • Paino : 180 g/sqm
 • Kahteen suuntaan joustava
 • Kierrätettävä
Koko ja istuvuus

Ida on 172 cm pitkä ja käyttää kokoa M

Hoito-ohjeet

Kun pestään synteettisistä kankaista valmistettuja vaatteita, pesupussin käytöstä tulee vieläkin tärkeämpää: se estää mikromuovien pääsyn jokiin ja valtameriin. Suosittelemmekin käyttämään Guppyfriend-pesupussia .

 • Jos mahdollista, tuuleta vaatteet pesun sijaan säästääksesi vettä ja energiaa, ja saadaksesi vaatteesi kestämään pitempään.
 • Hellä konepesu enintään 40 °C
 • Käytä mietoja ympäristöystävällisiä pesuaineita vain tarvittava määrä.
 • Älä käytä huuhteluaineita.
 • Älä rumpukuivaa
 • Kuivaa ilmavasti
 • Älä silitä
Vastuullisuus VAATTEEN ELINKAARI

Tämä vaate on valmistettu täysin joko kierrätetyistä, kierrätettävistä tai uusiutuvista, biohajoavista materiaaleista. Useimmat tuotteet valmistetaan tänä päivänä kertakäyttöisistä uusiutumattomista materiaaleista. Pitkällä aikavälillä toiminta ei ole kestävää, ja ympäristökuormitus on silloin suuri.

KIERRÄTETTY

Osa tämän vaatteen kuiduista on kierrätettyä, joko kierrätetyistä vaatteista tai muista lähteistä, kuten PET-pulloista. Houdini käyttää pääasiassa kierrätettyä polyesteriä, jolla on monia etuja. Se vähentää sekä CO2-päästöjä että vedenkulutusta verrattuna uuteen polyesteriin. 

KIERRÄTETTÄVÄ

Tämän vaatteen materiaali on täysin kierrätettävää. Käyttöiän lopussa olevaa vaatetta voi käyttää uuden vaatteen valmistamiseen, sen sijaan että siitä tulisi jätettä. Houdinin tavoitteena on vuoteen 2030 mennessä, että he eivät käytä tuotannossaan uusia uusiutumattomia raaka-aineita. Kierrätettävät materiaalit ovat todellinen muutos tekstiiliteollisuudessa, he tarvitsevat siihen sinun apuasi. Palauta vaate Weekendbeelle, kun Houdinin vaate on käyttöiän lopussa. Weekendbee palauttaa vaatteesi takaisin Houdinille uusiokäyttöön.

Houdini Sportswear

Ski, climb, hike and explore the wild with minimal environmental impact

Houdini on ruotsalaisen vuorikiipeilijän Lotta Giornofelicen perustama brändi, joka on edelläkävijä vastuullisten ulkoiluvaatteiden valmistamisessa. Jo 25 vuoden ajan Houdini on työskennellyt löytääkseen parhaat kestävät ratkaisut tekstiilialalla.

Houdinin tiimi koostuu tutkijoista, taiteilijoista ja seikkailijoista, joita yhdistää intohimo ratkoa vastuullisuuden haasteita. Lopputuloksena on elinikäiseen käyttöön suunniteltuja, teknisiä ja minimalistisia ulkoiluvaatteita, jotka antavat meille mahdollisuuden nauttia luonnosta sitä kuormittamatta.

Kaikki Houdinin vaatteet on valmistettu 100 prosenttisesti joko kierrätetyistä, kierrätettävistä, uusiutuvista tai biohajoavista materiaaleista. Houdini haluaa hyödyntää jo olemassa olevia materiaaleja, joten kun Houdinin vaatteesi on käyttöiän lopussa, palauta se takaisin Weekendbeelle ja me huolehdimme siitä, että vaate siirtyy takaisin uusiokäyttöön.

Sertifikaatit:

 • Bluesign
 • Lyocell-materiaalilla EU-ympäristömerkki