Miesten Nano Puff® Hupullinen Toppatakki - Kierrätetty Polyesteri, Black / S

Miesten Nano Puff® Hupullinen Toppatakki - Kierrätetty Polyesteri, Black / S
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Black
Size: S
228.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia Nano Puff® miesten hupullinen kevyttoppatakki 

Lämmin, tuulenpitävä sekä vettähylkivä Nano Puff® Takki käyttää uskomattoman kevyttä sekä pakkautuvaa 60-grammaista PrimaLoft® Gold Insulation Eco materiaalia, jonka täytemateriaalista 55% on kierrätettyä. Sekä päällikangas että vuori ovat 100% kierrätettyä polyesteria.

Vuodesta 2020 eteenpäin Patagonia on siirtymässä Nano Puff tuotteissa PrimaLoftin uuteen 100% kierrätettyyn polyesteriin, joka on valmistettu P.U.R.E.™ (Produced Using Reduced Emissions) teknologialla. Tämä uusi materiaali on erinomaisen lämmin myös kastuessaan sekä vähentää materiaalin hiilijalanjälkeä.

Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa

Features
 • 100% kierrätettyä polyesteria oleva päällikangas sekä vuori ovat DWR (durable water repellent) käsiteltyjä
 • 60-g PrimaLoft® Gold Insulation Eco täytemateriaali, jossa 55% on kierrätettyä polyesteria on vettähylkivä, erittäin pakkautuva ja pitää 98% lämmittävyydestään jopa märkänä. Tuotteet, jotka ovat valmistettu 2020 sekä sen jälkeen on valmistettu P.U.R.E.™ (Produced Using Reduced Emissions) teknologialla. Tämä uusi materiaali on erinomaisen lämmin myös kastuessaan sekä vähentää materiaalin hiilijalanjälkeä
 • Takin tikkausmalli pitää täytemateriaalin paikallaan ja tasapainoisena sekä lisää takin hankauskestävyyttä
 • Etuvetoketjussa on sääsuoja sisäpuolella sekä vetoketjusuoja yläpäässä lisämukavuutta tuomaan
 • Kaksi vetoketjullista sivutaskua, vetoketjullinen sisärintatasku toimii myös takin säilytyspussina.
 • Kevyt huppurakenne, joka on suunniteltu mahtumaan kypärän alle
 • Kiristettävä helma auttaa pitämään lämmön sisäpuoellla
 • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
 • Valmistettu Vietnamissa
 • Paino 363 g 
Koko ja istuvuus

Malli on  183 cm ja käyttää kokoa M


Materiaalit

Kuori: 20-denierin 100% kierrätettyä polyesteria, jossa DWR (durable water repellent) viimeistely.

Vuori: 22-denier 100% kierrätettyä polyesteria, jossa PFC-vapaa DWR viimeistely (durable water-repellent chemistry that does not contain perfluorinated chemistry)

Sisämateriaali: 60-g PrimaLoft® Gold Insulation Eco 100% polyesteri (55% kierrätettyä materiaalia)

Kangas on bluesign® sertifioitu

Vastuullisuus
 • Kangas on  bluesign®  sertifioitu
 • Kierrätetty polyesteri 
 • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
 • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles

 

Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.