Miesten Patagonia Recycled Wool Sweater – villapaita, Farm Blend: Mulch Brown / M

Miesten Patagonia Recycled Wool Sweater – villapaita, Farm Blend: Mulch Brown / M
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: M
140 EUR
Lisätietoja

Miesten rento ja lämmin villapaita 

Miesten Patagonian rento ja lämmin villapaita pyöreällä kaula-aukolla töihin ja vapaa-aikaan.

Villapaita on neulottu kalastajavillapaidan tapaan, joka tekee neuloksesta paksua ja joustavaa. Villapaita on valmistettu 70% kierrätetystä villasta ja 26% kierrätetystä nylonista.

Lisätiedot
  • Kestävä ja miellyttävä villapaita on valmistettu 96% kierrätetyistä materiaaleista (villa ja nylon) 
  • Helmassa, kaula-aukossa ja hihansuissa paksut resorit, villapaita on neulottu kalastajavillapaidan tapaan, joka tekee neuloksesta paksua ja joustavaa
  • Villapaita ylettyy lantiolle
  • Valmistettu Kiinassa
  • Paino 408 g (14.4 oz)
Materiaalit
  • 70% kierrätetty villa / 26% kierrätetty nylon / 4% muut kuidut
Vastuullisuus
  • 96% kierrätetyt materiaalit
  • Kierrätetty villa
  • Kierrätetty nylon
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.