Naisten Fjord Flannel Kaulaliina - Luomupuuvillaa, Navy Blue

Naisten Fjord Flannel Kaulaliina - Luomupuuvillaa, Navy Blue
Brand: Patagonia
20 EUR 45 EUR
Osta nyt

Patagonia naisten pehmeä flanellikaulahuivi 100% luomupuuvillasta

Paksu, lämmin, tikattu naisten kaulaliina luomupuuvillasta. Huivi on pehmeä, paras ystäväsi tuulessa ja tuiskussa pitäen kaulan ja kasvot suojattuina ja lämpiminä. 

Lisätiedot
  • Paksu ja lämmin flanellikangas 100% luomupuuvillasta
  • Tikattu kaksikerroksinen malli 
  • Pitkä malli (pituus: 175 cm, leveys: 19cm) - Käärittävissä kerran tai kaksi kaulan ympäri. 
  • 179 g 
Materiaalit

100% luomupuuvilla-flanelia

Vastuullisuus
  • Luomupuuvillaa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.