Patagonia Airdini Cap - Kierrätettyä Nylonia, Andes Blue / S

Patagonia Airdini Cap - Kierrätettyä Nylonia, Andes Blue / S
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: S
35 EUR
Osta nyt

Patagonia's kevyt Airdini Juoksulippis

Patagonia yhdisti tähän Airdini lippalakkiinsa Houdini-takkinsa teknikset ominaisuudet. Näin syntyi täydellinen, suorituskykyinen, tyylikäs viiden panelin treenilippis! Hattu mahtuu  hienosti shortsien, kuten Patagonian Strider Pro taskuun.

Lisätiedot
  • Lippiksen pääkangas ja reunat teknistä Houdini-kangasta - suojaa tuulelta ja kosteudelta
  • Sivupanelit ovat hengittävää ja nopeasti kuivuvaa kangasta, kierrätetystä polyesterista
  • Joustava takapaneeli toimii toimii avaimen tai kortin säilytystaskuna ja muuntuu myös lippiksen omaksi pieneksi säilytyspussiksi 
  • Kosteutta hylkivä, ohut hikipanta lippiksen sisällä
  • Heijastava logo, toimii heijastimena
  • Paino 26 g 
Koko One-size, matala malli Materiaalit

Lippisosa ja reunukset: 1.2-oz 100% kierrätettyä nylon ripstop kangasta DWR (durable water repellent) -käsittelyllä

Sivupanelit: 1.9-oz 100% kierrätettyä, joustavaa polyester ripstop kangasta DWR-käsittelyllä

Takaosa: 4.2-oz 79% nylon/21% elastane jersey-kangasta HeiQ® Fresh -ominaisuudella (estää hienhajun pinttymistä lippikseen)

  

VASTUULLISUUS
  • Kierrätettyä polyesteria ja nylonia
  • Kangas on  bluesign®  sertifioitu
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tuote   on valmistettu:   Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.