Patagonia Miesten Houdini® Snap-T® Anorakki - 100% Kierrätettyä Nylon, Superior Blue / S

Patagonia Miesten Houdini® Snap-T® Anorakki - 100% Kierrätettyä Nylon, Superior Blue / S
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Superior Blue
Size: S
109.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia todella kevyt tuulitakki anorakki

Erittäin kevyestä materiaalista valmistettu pusakkatakki, jossa kengurutasku ja vetoketjullinen salatasku, joka toimii säilytyspussukkana. Patagonia ei tee naisille anorakkimallia erikseen, joten naisille suosittelemme yhtä kokoa normaali pienempää tästä mallista.

Lisätietoja
  • Kevyt, 100% kierrätetystä nylonista valmistettu, DWR (durable water repellent) viimeistelyllä
  • Kevyet kiinnitysnapit keskellä edessä
  • Vasemman puolen rintataskussa on läppä sekä nappikiinnitys
  • Kengurutasku ja vetoketjullinen salatasku, joka toimii säilytyspussukkana 
  • Joustavat hihansuut ja helma 
  • Voidaan käyttää aluskerraston tai kevyen välikerraston päällä
  • 113 g 
Koko ja istuvuus

Malli on   183 cm  käyttää kokoa M

Materiaalit
  • 100% kierrätetystä nylonista valmistettu, DWR (durable water repellent) viimeistelyllä
Vastuullisuus
  • 100% kierrätetty nylon 
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.