Patagonia Miesten Huppari: P-6 Logo Uprisal Hoody, Gravel Heather / XL

Patagonia Miesten Huppari: P-6 Logo Uprisal Hoody, Gravel Heather / XL
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Gravel Heather
Size: XL
89.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia miesten logo-huppari kierrätetyistä materiaaleista Tämä pehmeä miesten huppari on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Kangas tuotettu muovipuolloista ja puuvillajätteestä. Tämä tuotantotapa säästää 696 litraa vettä verrattuna tavalliseen puuvillahuppariin. Lisätiedot

  • Klassinen lämmin huppari etutaskulla ja hupulla
  • Painovärit ovat PVC- ja ftalaattivapaita
  • Patagonia original art design
  • 726 g 
Koko & istuvuus Malli on 183 cm (6'0") ja päällään koko M Materiaalit
  • 10.9-oz 47.5% kierrätettyä puuvillaa, 47.5% kierrätettyä polyesteria, 5% spandex fleecea
Vastuullisuus
  • 100% kierrätettyjä kangasmateriaaleja
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chroniclese
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.