Patagonia Miesten Micro Puff Hupullinen Toppatakki - PlumaFill eriste, Smolder Blue / XL

Patagonia Miesten Micro Puff Hupullinen Toppatakki - PlumaFill eriste, Smolder Blue / XL
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: XL
250 EUR
Lisätietoja

Patagonia miesten hupullinen toppatakki lämpimällä PlumaFill toppavuorella Kevyt ja lämmin kuin untuvatakki, mutta valmistettu lämpimästä  65-g PlumaFill synteettisestä  toppaeristeestä! Patagonian  Micro Puff® Hoody on super kevyt ja vedenkestävä takki valinta kaikkiin keleihin.

 

Lisätiedot
 • Kuori tuulen- ja vedenkestävää nylon ripstop Pertex Quantum® -kangasta, DWR (durable water repellent) käsittelyllä
 • Ensiluokkainen, kevyt PlumaFill synteettinen toppaeriste jäljittelee untuvan eristävyys- ja tekstuuriominaisuuksia, tarjoten korkealuokkaisen toppavuoren “warm-when-wet” toimintakyvyllä
 • Takin innovatiivinen, minimoitu tikkaus viimeistelee takin eristyskyvyn ja tekee takista istuvan ja lämmittävän 
 • Päävetoketju vedenpitävä. Leuan kohdalla vetoketjussa pehmuste suojaa hankaamiselta
 • Kaksi lämmintä vetoketjullista käsitaskia sekä kaksi sisätaskua, joista vasen tasku toimii takin kuljetuspussina 
 • Pehmeä ja kevyt huppu sopii kypärän alle
 • Joustavat, mutta napakat hiha- ja lantioresorit lisäävät takin lämmönpitokykyä
 • 264 g (9.3 oz)
Koko 

Malli on 183 cm (6'0") ja päällään koko M.

Materiaalit

Kuori ja vuori: 0.7-oz 10-denier 100% nylon ripstop Pertex Quantum® DWR (durable water repellent) vedenpitävyyskäsittelyllä

Vuori: 65-g PlumaFill 100% polyesteria 

Vastuullisuus
 • Kangas on  bluesign®  sertifioitu
 • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
 • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.