Patagonia Miesten Pitkähihainen Kevyt Fjord Flanellipaita - 100% Luomupuuvillaa, Whyte: Celadon / S

Patagonia Miesten Pitkähihainen Kevyt Fjord Flanellipaita - 100% Luomupuuvillaa, Whyte: Celadon / S
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: S
90 EUR
Lisätietoja

Patagonia miesten pitkähihainen kevyt flanellipaita 

Kevyestä luomupuuvillasta tehty flanellipaita on klassinen, kestävä ja monikäyttöinen niin toimistoon kuin vapaa-aikaan.

Lisätietoja
  • Tehty kestävästä ja ohuesta 100% luomupuuvillaisesta flanellista
  • Klassinen pitkähihainen, napitettava kauluspaita-malli
  • Yksi rintatasku, joissa yksinappinen läppä
  • Pyöristetty helma
  • 318 g
Koko ja istuvuus

Malli on   183 cm  ja käyttää kokoa M

Materiaali

100% luomupuuvillaflanelli

Vastuullisuus
  • Luomupuuvilla
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.