Patagonia miesten Sender Bokser Briefs - kierrätettyä nailonia, Forge Grey / M

Patagonia miesten Sender Bokser Briefs - kierrätettyä nailonia, Forge Grey / M
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Forge Grey
Size: M
29.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia Miesten Sender Bokser Briefs 6"

Bokser briefsit tehokkaaseen liikuntaan ja matkoille - valmistettu kosteutta hylkivästä ja joustavasta kierrätetystä nailon/spandex mikromesh-kankaasta.

Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa

Lisätiedot
  • Tehty kosteutta hylkivästä ja joustavasta  89% kierrätetty nailon/11% spandex  micromesh -kankaasta, jossa  HeiQ® Fresh hajunpoistokäsittely
  • Muotoiltu etumus vähentää hankausta. Micromesh-kangas lisää hengittävyyttä.
  • Hankaamattomat saumat, miellyttävä rullaamaton resori vyötäröllä
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa, joka takaa tuotteen tekijöille elämiseen riittävän palkan 
  • Valmistettu Sri Lankalla
  • Paino   68 g
Materiaalit
  • 89% kierrätetty nailon/11% spandex  micromesh -kankaasta, jossa  HeiQ® Fresh hajunpoistokäsittely
Vastuullisuus
  • 89% kierrätetty nailon/11% spandex
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tuote   on valmistettu:   Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.