Patagonia Miesten Snowdrifter Laskettelukuoritakki, Andes Blue / M

Patagonia Miesten Snowdrifter Laskettelukuoritakki, Andes Blue / M
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: M
299.9 EUR 400 EUR
Lisätietoja

Patagonia Miesten Snowdrifter Kuorilaskettelutakki

Erittäin kevyt, vapaalaskuun soveltuva  SnowDrifter kuoritakki Patagonialta. Kangas on joustavaa ja antaa myöden ylöspäin skinnatessa, mutta myös täysin vedenkestävää huonompia kelejä ajatellen. 

Takissa on minimalistinen ulkonäkö, joka mahdollistaa miellyttävän liikkuvuuden. Kankaan neulemainen vuorirakenne hengittää ja pitää sinut kuivana.

SnowDrifter-lasketteluvaatteissa on 3-kerros H2No™ Performance Standard kuori, josta 70% on kierrätettyä materiaalia. Ommeltu Fair Trade Certified™ tehtaassa.

Lisätietoja
 • Kevyt ja joustava 3-kerros kuorikangas 
 • Kypärän kanssa toimiva, kahteen suuntaan säädettävä kiinteä huppu, jossa laminoitu lippa, joka auttaa näkyvyyteen huonoissa oloissa. Integroitu kiristysnarulukkosysteemi auttaa nopeaan ja helppoon hupun säätöön
 • Taskut: kaksi sivutaskua, yksi rintatasku, jossa piuha-aukko, yksi hihatasku hiihtolipulle, yksi sisäverkkotasku.
 • Kainaltuuletusventit, säädettävät hihansuut, jotka voi laittaa joko hanskojen alle tai päälle
 • Säädettävä lumihelma, jonka voi kiristää tiiviiksi tai pitää litteänä kun ei käytössä. Yhdistettävissä lenksulla mihin tahansa Patagonian lasketteluhousuun.
 • Piilotettu RECCO® heijastin
 • Ommeltu Fair Trade Certified™ tehtaassa
 • Valmistettu Vietnamissa
 • Paino 587 g
Materiaalit
 • H2No® Performance Standard kuori: 3-kerros, 75-denierin 100% polyesteri (70% kierrätetty) tiivis, joustava ripstop-kangas, jossa DWR (durable water repellent) viimeistely sekä polyesteri knit backer-teknologia
Vastuullisuus
 • Kierrätetty polyesteri
 • Ommeltu Fair Trade Certified™ tehtaassa
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.