Patagonia Miesten Terrebonne Shortsit - Kierrätetty polyesteri, Black / S

Patagonia Miesten Terrebonne Shortsit - Kierrätetty polyesteri, Black / S
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Black
Size: S
69.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia Miesten Terrebonne Urheilushortsit Tennikseen ja Padeliin

Hengittävät ja nopeasti kuivuvat, taskulliset urheilushortsit kaikkeen liikuntaan kuten esimerkiksi tennikseen ja padeliin. Fair Trade -sertifioitu valmistus, valmistusmaa Vietnam.

Materiaali
  • Housukangas: 2.6-oz 100% kierrätetty jousto-polyesteri DWR (durable water repellent) käsittelyllä
  • Vyötärönauha: 3.7-oz 91% kierrätetty polyesteri/9% elastaani DWR-käsittelyllä
  • Taskut: 2.5-oz 100% polyesteriverkkokangas
Vastuullisuus
  • Kierrätetty polyesteri
  • Valmistettu Vietnamissa valvotussa Fair Trade-certified tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan   Fair Trade -sertifioiduissa   tehtaissa ja osa tuotteista on   Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen.