Patagonia Miesten Tube View Luomupuuvilla T-Paita, Pigeon Blue / S

Patagonia Miesten Tube View Luomupuuvilla T-Paita, Pigeon Blue / S
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: S
40 EUR
Lisätietoja

Patagonia Miesten Tube View Luomupuuvillainen t-paita

Patagonia miesten pehmeä, tyylikäs t-paita. Tiesitkö, että luomupuuvillaisen t-paidan tuottaminen kuluttaa 84% vähemmän vettä ja tuottaa 16% hiilidioksidi päästöjä kuin normaali t-paita. 

Lisätiedot
  • Tehty pehmeäksi ja kutistumattomaksi t-paidaksi
  • Teipatut, mukavat ja istuvat olkasaumat
  • Silkkipainovärit ovat PVC- ja ftalaattivapaita
  • Printin suunnittelija: Jeff Canham
  • Paino: 153 g 
Materiaalit

4.6-oz 100% luomupuuvillaa

Vastuullisuus 
  • Luomupuuvillaa
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tuote   on valmistettu:   Patagonia Footprint Chronicles

Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.