Patagonia Naisten Active Alushousut - Kierrätettyä Nylonia, Sentinel Stripe Small: Big Sky Blue / S

Patagonia Naisten Active Alushousut - Kierrätettyä Nylonia, Sentinel Stripe Small: Big Sky Blue / S
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Sentinel Stripe Small: Big Sky Blue
Size: S
34.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia naisten pehmeät, saumattomat alushousut aktiiviseen menoon Täydellliset alushousut urheiluun ja aktiiviseen elämään! Patagonian Active alushousut on valmistettu pehmeästä, kevyestä, kosteutta siirtävästä kierrätetytystä nylonkankaasta, jossa MiDori® bioSoft ja HeiQ® Fresh -ominaisu Lisätiedot

  • Joustava synteettinen kangas hengittävät ja siirtävät kosteuuta
  • Kankaassa MiDori® bioSoft ja HeiQ® Fresh (hajun pinttymisen esto) -ominaisuudet
  • Saumaton, matala vyötärö 
  • Kaunis printti housujen edessä
  • Pehmeät saumat, jotka eivät hankaa
  • Paino: 33 g 
Materiaalit

Kangas ja printit: 4.8-oz 88% nylonia (55% kierrättyä)/12% elastane jersey

Saumat: 4.8-oz 81% nylonia (40%  kierrättyä ) / 7% polyester/12% elastane jersey

VASTUULLISUUS
  • Kierrätettyä nylonia 
  • Kangas on  bluesign®  sertifioitu
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tuote   on valmistettu:   Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.