Patagonia Naisten Cap Cool Daily -toppi - Kierrätettyä polyesteriä, Gypsum Green - Light Gypsum Green X-Dye / XS

Patagonia Naisten Cap Cool Daily -toppi - Kierrätettyä polyesteriä, Gypsum Green - Light Gypsum Green X-Dye / XS
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Gypsum Green - Light Gypsum Green X-Dye
Size: XS
34.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia Naisten Cap Cool Daily -toppi - monipuolinen toppi liikuntaan

Patagonian pehmeä ja tekninen toppi, joka toimii loistavasti kuumissakin olosuhteissa. Valmistettu 50–100-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista. Laadukas, hengittävä puuvillamainen materiaali, joka näyttää hyvältä myös jokapäiväisessä käytössä.  Kankaassa HeiQ® Fresh -ominaisuus, joka hylkii hien hajua.  Fair Trade -sertifioitu valmistus, valmistusmaa Sri Lanka.

Materiaali

Yksiväriset: 3.7-oz 100% kierrätetty polyesteri

Meleeratut: 4.1-oz 100% polyesteri, josta 50% kierrätettyä

Kaikissa kankaissa miDori™ bioSoft, joka parantaa kankaan kosteudensiirto-ominaisuuksia ja pehmeyttä, sekä HeiQ® Fresh -ominaisuus, joka hylkii hien hajua.

Vastuullisuus
  • Kierrätetty polyesteri
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan   Fair Trade -sertifioiduissa   tehtaissa ja osa tuotteista on   Bluesign-sertifioituja.