Patagonia Naisten Cross Beta Urheilurintaliivit - Kierrätettyä polyesteria, Organ Pipes: Smolder Blue / L

Patagonia Naisten Cross Beta Urheilurintaliivit - Kierrätettyä polyesteria, Organ Pipes: Smolder Blue / L
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Organ Pipes: Smolder Blue
Size: L
44.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia naisten pehmeät ja kevyesti tukevat urheilurintaliivit Cross Beta urheilurintaliivit ovat yhdistelmä kevyttä tukea ja hengittävyyttä. Erittäin pehmeä kierrätetty polyesteri/elastaanimateriaali hengittää, kuivuu nopeasti ja tuntuu miellyttävältä koko päivän. Sopii parhaiten A/B kuppikooille, erittäin kevyt tuki B/C kooille.  Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
Lisätietoja

 • Erittäin pehmeä kierrätetty polyesteri/elastaanimateriaali hengittää, kuivuu nopeasti ja tuntuu miellyttävältä 
 • Edestä avoin malli
 • Crossover -malli antaa kevyen tuen ilman ylimääräistä kangasta tai hankausta 
 • Pehmeä verkkokangas tuntuu miellyttävältä vasten ihoa 
 • Logo takana vasemmalla
 • Poistettava kokolappu
 • 74 g 
Koko ja istuvuus

Malli on  175cm ja käyttää kokoa S

Materiaalit

85% kierrätetty polyesteri/15% spandex jersey

HeiQ® Fresh teknologia estää hajujen kiinnittymistä

Vuori: 73% nylon/27% spandex power verkkokangas

Tuki: 100% polyesteri

Vastuullisuus
 • Kierrätetty polyesteri 
 • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
 • Kangas on  bluesign®  sertifioitu
 • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.