Patagonia Naisten Käännettävät Seaglass Bay Bikinit, Field Floral: Desert Orange / XS

Patagonia Naisten Käännettävät Seaglass Bay Bikinit, Field Floral: Desert Orange / XS
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: XS
45 EUR 59.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia naisten bikinitoppi kierrätetyistä materiaaleista

Käännettätät bikinit, jotka sopivat surffaukseen ja kaikkiin vesi- ja rantaljeihin, joissa istuvuus on MUST! Kangas pehmeää ja kestävää kierrätettyä nylonia (83%). 

Lisätiedot
  • Pehmeää ja kestävää nylon kangasta
  • Kauniit olkaimet, jotka pysyvät hyvin päällä vedessä
  • Käännettävät bikinit
  • Paino 54 g (1.9 oz)
Koko Mitoitus on normaali/hieman niukka (verrattuna normaaliin Patagonia mitoitukseen, joka on normaali/hieman reilu) Malli on 175 cm (5'9") ja päällä koko S. Katso apua mitoitukseen Patagonian sivuilta.

 

Materiaali 

Bikinit:  83% kierrätettyä nailonia / 17% elastaaniaPrintit:  83% kierrätettyä polyesteriä / 17% elastaaniaVuori: 88% nylonia / 12% elastaania

Vastuullisuus
  • Kierrätetty nylon 
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa

Katso  Patagonia Footprint Chronicles

Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.