Patagonia Naisten Pastel P-6 Label Ahnya Crew Sweatshirt - Luomupuuvillasta, Scotch Pink / XL

Patagonia Naisten Pastel P-6 Label Ahnya Crew Sweatshirt - Luomupuuvillasta, Scotch Pink / XL
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: XL
49.9 EUR
Lisätietoja

Patagonia naisten klassinen collegepaita kierrätetystä polyesterista ja luomupuuvillasta

Klassinen, rento naisten college-paita on valmistettu pehmeästä, lämpimästä fleecekankaasta (puuvilla, polyester, spandex). Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa.
Lisätiedot
  • Pehmeä college luomupuuvilla- ja polyesterifleece ripauksella spandexia 
  • Kudottu logo edessä 
  • Patagonia original design
  • 284 g (10 oz)
Koko & istuvuus Malli 175 cm (5'9") ja päällään koko S. Materiaalit 

7.7-oz 57% luomupuuvillaa, 38% kierrätyspolyesteria, 5% spandex mélange fleecea

Vastuullisuus
  • Kierrätettyä polyesteria, luomupuuvillaa
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.