Patagonia Naisten Pastel P-6 Label Ahnya vetoketjullinen Huppari, Berlin Blue / XS

Patagonia Naisten Pastel P-6 Label Ahnya vetoketjullinen Huppari, Berlin Blue / XS
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: XS
69.9 EUR
Lisätietoja

Patagonia Naisten Pastel P-6 Label Ahnya Full-Zip Hoody - Luomupuuvillaa Klassinen, hyvin istuva naisten college-paita on valmistettu kevyemmästä, pehmeästä luomupuuvillasekoitekankaasta (puuvilla, polyester, spandex). Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa. Lisätietoja

  • Fair Trade Certified™
  • 456 g (16.1 oz)
  • Pehmeä luomupuuvilla- ja polyesterifleece ripauksella spandexia 
  • Kudottu logo edessä 
  • Patagonia original design
Koko ja istuvuus

Slim Fit

Materiaalit

57% luomupuuvilla/38% polyesteri/5% spandex

Vastuullisuus
  • Luomupuuvilla
  • Fair Trade Certified™
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.