Patagonia Naisten PItkähihainen Capilene® Cool Trail Paita, Rosehip / M

Patagonia Naisten PItkähihainen Capilene® Cool Trail Paita, Rosehip / M
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Rosehip
Size: M
49.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia naisten pitkähihainen treenipaita kierrätetystä polyesterista  P atagonian kevyt treenipaita on hengittävä ja nopeasti kuivuva.    HeiQ® Fresh teknologia estää hajujen kiinnittymistä. Valmistettu 50-100% kierrätetystä polyesterista.  Laadukas, hengittävä, puuvillamainen materiaali, joka näyttää hyvältä myös jokapäiväisessä käytössä. Patagonian treenipaidat sopivat erityisesti kovaan treeniin niin lämpimässä kuin kylmässä ilmassa.  Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa.

 

Lisätietoja
  • Miellyttävä, hengittävä crewneck-malli
  • Vapaan liikkuvuuden takaava malli, jossa kainaloiden hengittävä rakenne lisää mukavuutta ja joustavuutta
  • Pieni niskalenkki helpottaa ripustamista kuivumaan
  • Ei kutittavia kaulalappuja 
  • P-6 logo vasemmassa helmassa
  • Hieman pidempi helman takaosa
  • Paino 133g
Koko Malli on  175 cm ja päällä koko S. Materiaalit

100% polyesteri. (50-100% kierrätetystä polyesterista), jossa  HeiQ® Fresh teknologia estää hajujen kiinnittymistä

Vastuullisuus
  • Kangas on  bluesign®  sertifioitu
  • Kierrätetty polyesteri 
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa

Katso  Patagonia Footprint Chronicles

Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.