Patagonia Naisten R1 Fleece Pitkähihainen Fleecepaita, Classic Navy / XS

Patagonia Naisten R1 Fleece Pitkähihainen Fleecepaita, Classic Navy / XS
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: XS
130 EUR
Lisätietoja

Patagonia naisten pitkähihainen tekninen välikerrastopaita kierrätetystä polyesterista

Monipuolinen, R1®-paita on täydellinen ulkoilupaita tai välikerrasto, kun haluat pysyä lämpimänä, mutta pukeutua kevyeeseen ja hengittävään vaatteeseen. Paita on valmistettu kevyestä ja hengittävästä Polartec® Power Grid® -kankaasta. Paita on erittäin joustava ja kestävää materiaalia, ja sen HeiQ® Fresh -ominaisuus ehkäisee hienhajua vaatteessa. 

Lisätiedot
  • Yksinomaan Patagonialle suunniteltu Polartec® Power Grid® -kangas HeiQ® Fresh -ominaisuudella tekevät paidasta kevyen, joustavan ja erinomaisesti hengittävän, kestävän ulkoiluvaatteen
  • Istuvat, joustavat saumat olkapäillä
  • Pullover-malli, jossa keskellä lyhyt vetoketju, jonka pehmeä muotoilu tuntuu mukavalta leukaa ja kaulaa vasten
  • Vasemmalla puolella vetoketjullinen rintatasku, jossa ohut verkkotaskupussi paidan sisällä
  • Hihansuissa ja helmassa lämmin ja pehmeä resori
  • 275 g 
Koko & istuvuus  Malli on 175 cm ja käyttää kokoa S.  Materiaalit

Polartec® Power Grid® -kangas, 93% kierrätettyä polyesteria/7% spandexia HeiQ® Fresh -ominaisuudella

 

Vastuullisuus
  • Kierrätetty polyesteri 
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.