Patagonia Naisten Ridge Flow Toppi - Kierrätettyä polyesteria, Cobalt Blue / S

Patagonia Naisten Ridge Flow Toppi - Kierrätettyä polyesteria, Cobalt Blue / S
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Cobalt Blue
Size: S
45 EUR
Lisätietoja

Patagonia naisten kosteutta hylkivä juoksutoppi Erittäin hengittävä, kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva juoksutoppi. Lisätiedot

  • Kevyttä polyester-kangasta, joka kuivuu ja hengittää hyvin
  • Pehmää, mukavaa kangasta ihoa vasten
  • HeiQ® Fresh kangasta, joka estää hien hajun pinttymistä kankaaseen
  • Heijastava Patagonia logo 
  • Paino: 62 g 
Materiaalit

4-oz 100% polyesteria (70% kierrätettyä) 

Vastuullisuus
  • Kierrätettyä polyesteria
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tuote   on valmistettu:   Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.