Patagonia Naisten Save the Splitters Organic Cotton Muscle Toppi, Iggy Blue / XS

Patagonia Naisten Save the Splitters Organic Cotton Muscle Toppi, Iggy Blue / XS
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: XS
25 EUR 35 EUR
Lisätietoja

Patagonia Naisten Save the Splitters Organic Cotton Muscle Toppi

Naisten klassinen toppi pyöreällä kaula-aukolla ja suoralla mallilla pehmeästä luomupuuvillasta.

Luomupuuvillan käyttö säästää 84% vettä ja tuottaa 16% vähemmän hiilidioksipäästöjä tavallisen puuvilla-t-paidan tuotantoon verrattuna.

Valmistettu Meksikossa Fair Trade -sertifioidussa tehtaassa.

Materiaali
  • 4-oz 100% luomupuuvilla
  • Fair Trade - sertifioitu valmistus
Vastuullisuus
  • Luomupuuvilla
  • Valmistettu Meksikossa valvotussa Fair Trade-certified tehtaassa

  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles

Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan   Fair Trade -sertifioiduissa   tehtaissa ja osa tuotteista on   Bluesign-sertifioituja.