Patagonia P-6 Logo Responsibili-Tee® - Kierrätetyistä materiaaleista, Sedge Green / M

Patagonia P-6 Logo Responsibili-Tee® - Kierrätetyistä materiaaleista, Sedge Green / M
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Sedge Green
Size: M
39.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia miesten logo t-paita kierrätetyistä materiaaleista Tämä miesten pehmeä t-paita on valmistettu 100% kierrätettyistä materiaaleista. Kangasmateriaali on valmistettu muovipuolloista ja kangasjätteestä. Valmistustapa säästää 238 litraa vettä verrattuna tavalliseen T-paitaan. Lisätiedot

  • Malli edustaa uusinta Patagonian tuotantotapaa
  • Valmistettu 100% kierrätetyistä materiaaleista
  • Painovärit ovat PVC- ja ftalaattivapaita
  • Patagonia original art
  • 213 g 
Koko & istuvuus Malli on 183 cm ja päällä koko M.

Materiaalit 5.6-oz 50% kierrätettyä puuvillaa, 50% kierrätettyä polyesteria

Vastuullisuus
  • Kangas on  bluesign®  sertifioitu
  • 100% kierrätettyjä kangasmateriaaleja
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.