Patagonia Powder Town Beanie - pipo tupsulla - 100% kierrätetystä polyesterista, Bear Witness Knit: Sage Khaki

Patagonia Powder Town Beanie - pipo tupsulla - 100% kierrätetystä polyesterista, Bear Witness Knit: Sage Khaki
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Bear Witness Knit: Sage Khaki
49.95 EUR
Lisätietoja

Patagonia lämmin klassikko tupsupipo kierrätetystä polyesterista Tämä Patagonian unisex-pipo on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä. Kaunis, kuvioitu neulos ei kutita ja kuivuu nopeasti - pipo päähän siis k elillä kuin kelillä! Lisätiedot

  • Pehmeä ja kuvioitu neulos 100% kierrätetystä polyesterista
  • Pipossa taitettu reuna ja tupsu päässä 
  • 173 g 
Materiaalit
  • 100% kierrätettyä polyesteria
Vastuullisuus
  • 100% kierrätettyä polyesteria
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.