Patagonia Shell Seeker Bikinien alaosa kierrätettyä polyesteriä, Bayou Palmetto: Ink Black / XS

Patagonia Shell Seeker Bikinien alaosa kierrätettyä polyesteriä, Bayou Palmetto: Ink Black / XS
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Bayou Palmetto: Ink Black
Size: XS
38.95 EUR 65 EUR
Lisätietoja

Patagonia Shell Seeker Bikinien alaosa

Patagonian peittävin bikinien alaosa nousee sopivasti lonkkaluiden päälle ja peittää hyvin takaa. Fair Trade -sertifioitu valmistus, valmistusmaa Kolumbia.

Materiaali

5.8-oz 83% kierrätetty polyesteri /17% elastaani

Vastuullisuus
  • Kierrätetty polyesteri
  • Ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan   Fair Trade -sertifioiduissa   tehtaissa ja osa tuotteista on   Bluesign-sertifioituja.