Patagonia Slope Runner Juoksuliivi 4L - Kierrätettyä polyesteria, Smolder Blue / XS

Patagonia Slope Runner Juoksuliivi 4L - Kierrätettyä polyesteria, Smolder Blue / XS
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Smolder Blue
Size: XS
139.95 EUR
Lisätietoja

Patagonian unisex juoksureppu/liivi kierrätetystä polyesterista Kevyt ja istuva juoksureppu, jossa kulkevat helposti juomat, eväät ja lisävarusteet. 

 

Lisätiedot
  • Kevyttä ja hengittävää kangasta, mukava ihoa vasten
  • Edessä taskut pienille juomapuolloille ja pikkutavaroille
  • Puhelintasku repun etuosassa
  • Verkkokankainen takapaneeli maksimoi ilman vaihdon selkäpuolella
  • Sisältää kaksi 500 ml HydraPak®-pulloa
  • Paino: 160 g (6 oz)
Materiaalit

Runko: 100% kierrätettyä polyesteri-ripstop-kangasta DWR-vettähylkivällä käsittelyllä Paneelit: 100% nylonverkkokangasta

Koko

Paino 160 g (5.64 oz)
Mitat 37 x 40.5 x 1 cm (14.5 x 16 x.5 in)
Repun tilavuus 4L (244 cu in)

Saatavilla koot (rinnanympärysmitta): XS: 76-84 cm; S: 86-94 cm; M: 96-104 cm; L: 106-122 cm

Vastuullisuus
  • Kierrätetty polyesteri
  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun.   Katso, missä tämä tuote on valmistettu.

 

Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.