Patagonia Women's Psychedelic Slider Organic Easy Cut Tee, Toasted Peach / XS

Patagonia Women's Psychedelic Slider Organic Easy Cut Tee, Toasted Peach / XS
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Size: XS
30 EUR 40 EUR
Osta nyt

Patagonia Naisten  Psychedelic Slider Organic Easy Cut T-paita - miellyttävää luomupuuvillaa

Tämän luomupuuvillaisen T-paidan valmistukseen on kulunut 84% vähemmän vettä ja se on aiheuttanut 16% vähemmän CO2-päästöjä verrattuna normaaliin puuvillaiseen T-paitaan. Valmistettu Fair Trade -sertifioidussa tehtaassa Meksikossa.
Materiaali
  • 4-oz 100% luomupuuvilla
  • Fair Trade Certified™ sewn
Vastuullisuus
  • 100% luomupuuvilla
  • Fair Trade-sertifioitu valmistus

  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun. Katso, missä tämä tuote on valmistettu:  Patagonia Footprint Chronicles
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan   Fair Trade -sertifioiduissa   tehtaissa ja osa tuotteista on   Bluesign-sertifioituja.