Sunamee Bikinien alaosa - Kierrätetyistä materiaaleista, Bayou Blue / S

Sunamee Bikinien alaosa - Kierrätetyistä materiaaleista, Bayou Blue / S
Kategoriat: Tuotemerkit, Patagonia
Brand: Patagonia
Color: Bayou Blue
Size: S
50 EUR
Lisätietoja

Patagonia naisten bikinien alaosa kierrätetystä polyesterista ja nailonista

Klassiset bikinien alaosat kierrätetystä nailonista ja polyesterista. Mukavat ja istuvat biknihousut, jotka sopivat niin rantalentopalloon, surffaukseen kuin uintiinkin.

Lisätiedot
  • Pehmeät, joustavat ja kestävät bikinien alaosat
  • Suora leikkaus lantiolla
  • Piilotetut saumat - istuvat ja napakat päällä
  • Paino: 68 g (2.4 oz)
Koko
Malli on 175 cm (5'9") ja päällä koko S.  Mitoitus on normaali/hieman niukka (verrattuna normaaliin Patagonia mitoitukseen, joka on normaali/hieman reilu)

Materiaalit

Uimapukukangas: 5.4-oz 83% kierrätettyä nailonia, 17% elastaania

Printit: 5.8-oz 83% kierrätettyä polyesteria ja 17% elastaania

Vastuullisuus
  • Kierrätetty nailon ja polyesteri

  • Fair Trade Certified™ standardein ommeltu tuote

  • The Footprint Chronicles® - Patagonian oma järjestelmä, joka takaa eettisen tuotannon sekä ympäristöystävällisyyden läpi koko toimintaketjun.   Katso, missä tämä tuote on valmiste
Patagonia

We’re in business to save our home planet.

Patagonia on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka on perustanut Yvon Chouinard v. 1973. Patagonia valmistaa tuotteita lajeihin, joissa ei käytetä moottoriajoneuvoja kuten kiipeilyyn, lasketteluun, surffaukseen, lumilautailuun ja polkujuoksuun.

Patagonia hyödyntää liiketoimintaansa, vaikutusvaltaansa ja mielikuvitustaan luontomme hyväksi. Yritys lahjoittaa vähintään 1%:n liikevaihdostaan vuosittain ympäristöjärjestöjen tukemiseen ympäri maailmaa. Patagonia on valmistanut jo yli 40 vuoden ajan korkean suorituskyvyn varusteita, jotka jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Materiaaleista 69% on kierrätettyjä ja tulevaisuudessa Patagonian pyrkimyksenä on siirtyä 100% kierrätettyjen ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Suuri osa tuotteista valmistetaan Fair Trade -sertifioiduissa tehtaissa ja osa tuotteista on Bluesign-sertifioituja. Katso tuotekohtainen vastuullisuus tuotesivuilta.

Patagonia tarjoaa maksuttoman korjauspalvelun tuotteilleen. Kerro meille jos Patagonian vaatteesi tarvitsee korjausta ja me hoidamme korjauksen puolestasi. Valmis tuote toimitetaan kotiovellesi.