Vaude naisten Hybrid pyöräilyhousut - Kierrätettyä polyesteria, Black / 34

Vaude naisten Hybrid pyöräilyhousut - Kierrätettyä polyesteria, Black / 34
Kategoriat: Ulkoilu, Kengät
Brand: Vaude
Color: Black
Size: 34
157 EUR
Lisätietoja

Vaude naisten Hybrid pyöräilyhousut

Nämä housut ovat kaikille niille, jotka pitävät enemmän urbaanista tyylistä kuin klassisista sadehousuista! 

Näissä kaupunkipyöräilijöille tarkoitetuissa lämpimissä päällyshousuissa on tuulta ja vettä hylkivä sääsuoja ja korkea hengittävyys, joka pitää sinut kuivana sisältä ulospäin. Sopivat loistavasti myös hiihtämiseen.

90% kierrätetystä polyesteristä valmistettu 4-suuntainen Storm Fleece on sisäpuolelta pehmeä ja tarjoaa erinomaisen liikkumisvapauden. Sivuvetoketjut, jotka ulottuvat polvien yläpuolelle, helpottavat pukemista ja riisumista myös kengät jalassa. Muita ominaisuuksia ovat kaksi vetoketjullista etutaskua ja vyötärönauhan leveyden säätö, jota voidaan säätää taskujen kautta. Lahkeen suussa on pienet tyylikkäät heijastimet.

Housut ovat hengittävät, nopeasti kuivuvat ja muotoiltu niin, että ne sopivat leveydeltään ja pituudeltaan farkkujen tai pitkien pyöräilyshortsien päälle. Cyclist Warm -housut sopivat hyvin yhteen Cyclist Warm -takin kanssa ja ovat korkeimman ympäristöstandardin mukaisesti bluesign®-sertifioidut. VAUDE Green Shape -merkki tarkoittaa ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.


Lisätietoja
 • Sivuvetoketjut, jotka helpottavat pukemista
 • Joustava materiaali
 • Sopivat myös hiihtoon
 • Kaksi etutaskua 
 • Joustava vyötärönauha
 • Heijastimet lahkeensuussa
 • Kangas on erittäin tiivis (kudonnan, viimeistelyn tai käsittelyn ansiosta), joten se on 80 % tuulenpitävä. Tämä tekniikka on loistava valinta tuulisiin sääolosuhteisiin.
 • Paino: 350 g
Materiaali  Kierrätysmateriaalit

VAUDE käyttää kierrätysmateriaaleja (esim. PET-pulloista) tämän tuotteen valmistuksessa. Tämä säästää jopa 50 % energiaa ja CO2-päästöjä sekä fossiilisia raaka-aineita.

Vettä hylkivä viimeistely Eco Finish

Tässä tuotteessa on vettähylkivä Eco Finish -viimeistely. VAUDE-tuotteen pintaan levitettynä se saa sadeveden yksinkertaisesti helmeilemään pinnalla - ilman ympäristölle haitallisia fluorihiilivetyjä (PFC). Eco Finish suojaa sinua sateelta ja auttaa pitämään luonnon puhtaana.

Pääkangas: 90 % polyamidi, 10 % elastaani: 90 % polyesteri (kierrätetty), 10 % elastaani

Koko & Istuvuus
 • Lahkeen pituus (M): 82 cm.
  Istuvuus: Standard 
Vastuullisuus
 • Vaude Green Shape tuote 
 • Kierrätetty polyesteri
 • Tämä tuote on valmistettu ympäristöystävällisellä, vettä hylkivällä Eco Finish -tekniikalla ja se on valmistettu ilman fluorihiilivetyjä (PFC)
 • Bluesign®-sertifioitu
Vaude

Ympäristöystävälliset ja reilut tuotteet

Hellävarainen planeetalle. Reilua maailman ihmisille. Ja toimivia sinulle. Siitä Vauden ulkoiluvälineissä ja -vaatteissa on kyse.

Vauden tavoite: ilmastoneutraalius kaikille tuotteille.

Vuodesta 2012 lähtien Vauden yrityksen pääkonttori on ollut täysin ilmastoneutraali. Mutta se ei riitä: Lähitulevaisuudessa myös kaikki Vauden tuotteet tulevat olemaan ilmastoneutraaleja.

Forever Yours - Anna tuotteille pitkä elämä

Kestävä kehitys ja tuotteiden pitkäikäisyys kulkevat käsi kädessä: VAUDE-tuotteille on ominaista ajaton muotoilu, kestävät materiaalit ja helppo korjattavuus. Vaude-ihmiset elävät arvojensa mukaisesti ja ottavat vastuuta maailman ihmisistä ja itse planeetasta. He ottavat ympäristötekijät ja sosiaaliset tekijät huomioon kaikessa toiminnassaan - ja raportoivat tästä kattavasti ja avoimesti Vauden kestävän kehityksen raportissa.

Vaude

VAUDE Academy for Sustainable Management -akatemian avulla he tukevat muita yrityksiä ja organisaatioita niiden kestävällä tiellä. Erityisen ylpeitä he ovat monista arvostetuista palkinnoista, joita Vaude on saanut kestävästä sitoutumisestaan ja innovatiivisista tuotteistaan.

Vaude edistää monimuotoisuutta, koska he ovat vakuuttuneita siitä, että me kaikki hyödymme monimuotoisuudesta ja yhtäläisistä mahdollisuuksista - ja koska he vastustavat jyrkästi kaikenlaista syrjintää.